optimismul pesimstei zile…

in asta pesimista zi, pe care mi-am atribuit-o facand apel la dreptul meu de-a o avea, am reusit sa leg cate ceva. un nou proiect muzical si prima conferinta WBN.
pesimismul mi-a uns cateva rotitze uzate , efect contrar teoriei care dicteaza ca doar entuziasmul poate insaila ceva concret… eh, am inceput sa imbatranesc, sa ma satur de jocul aripilor frante ori de rolul don quijotianului personaj din lumea mea, asa ca macar din cand in cand mai arunc o piatra pesimista-n balta universului meu, improscand imprejurimile cu pesimisti, dar reali, stropi, ce par a avea efecte benefice asupra adormitelor simturi .
m-am surprins uitand de pesimismul zilei, m-am surprins zambind vazand ca nu-s singurul nebun, probabil in viziunea ta, care spune: I Believe In Weblog Nation.
e un pas… si nu ma refer la WBN, cat ma refer la focalizarea dioptriei prin care vad lucrurile ca intr-un caleidoscop multicolor, metamorfozatorul marilor chestiuni in viu colorate chestiuni mai mici… coproductie brici…
Acest articol a fost publicat în 17 și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)