Podcast Shows…

Habar n-am de la ce a pornit ideea aceasta cu podcast Show-ul. Parca din dorinta de a-i arata lui Antonio ca proiectul weblog radio n-ar trebui lasat pe postura de Cenusareasa , ca se pot face multe in aceasta privinta, sau pentru a incerca ceva mai mult decat o simpla insemnare… Habar n-am, stau cam prost cu memoria in ultima vreme…

 
Cert este ca acum, desi este in faza de inceput, proiectul a prins contur, inclusiv ideea cu revista, membrii WBN putand vizualiza in blogul-test al micii comunitati "motorul" viitoarei reviste, pe care intentionam s-o "lansam" pe 14 februarie .
 
Da, o comunitate se "leaga" mai greu, e nevoie de timp, insa deja suntem 10 oameni care am inceput sa dezvoltam "proiecte" in comun. Si ce, daca unul e din Bucuresti, altul din Constanta, un altul din Timisoara sau Piatra Neamtz? Virtual suntem "aproape"… Iar ceea ce parea a fi un moft se va materializa si va evolua…
 
Revenind la subiectul insemnarii, mi s-a reprosat ca nu mai scriu. Ca ma rezum doar la "insemnari audio". Asa ca le voi combina, deja in ferma mea de idei conturandu-se alte directii… In cel mai scurt timp, le voi pune in aplicare, ca, na, mai am si altele de facut in viata reala, adica mai si traiesc (asta ca sa priceapa carcotasii).
 
Deja am ceva "sange proaspat", forte noi, ajutor nesperat. Interviul cu JJ l-am bifat, deci se poate realiza interviu cu oricine e dispus pentru asa ceva, curtezana mi-a trimis deja voci pentru prima poveste, edelia nu mai poate dormi de atata entuziasm, Umma are ceva probleme cu un script in care a schimbat ceva din greseala, dar si asta se va rezolva, asa ca putem vorbi de un proiect mai extins in materie de podcast.
 
De ce scriu toate astea? Pentru ca vreau sa mai atrag inca o data atentia asupra faptului ca se poate, ca orice lucru e posibil, materializabil.
 
Am primit multe semnale din partea voastra, va multumesc! Si pentru incurajari si aprecieri, si pentru critici si injuraturi. Ideea e ca e mai greu ca un proiect sa fie de 5 stele inca de la inceput, poate nu va fi niciodata, insa e usor, chiar foarte usor sa-ti dai cu parerea, si mai greu de facut. Pentru ca simplu nu e! Poate ca intr-o buna zi, sau poate niciodata, vom fi capabili sa facem mai mult decat sa carcotim… Eu cel putin asta sper. Sa apuc respectiva zi, in care sa renuntam la "%#%" pentru un "vreau sa contribui si eu la asta".
 
Ceea ce am reusit sa fac pana in acest moment, mai bine sau mai prost, a fost o idee. O incercare. Spune-i cum vrei, percepe-o cum iti convine. Dar de aici se mai pot naste inca "n+1" alte idei. Mai bune.
Pentru ca lucrurile sa evolueze.
 
Se poate…
Daca vrem!
 
Acest articol a fost publicat în 17 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)