despre una-alta…

ai renuntat la podcast ?
nu… sau cel putin nu inca :)
asteptam o sursa flash pentru un player, dar cum ziceam, cu feedbackul e mai greu…
am reusit sa fac pana la urma un player mai de acatarii, pentru a nu mai fi nevoiti sa dati jos QuickTime, numai ca trebuie testat si acesta daca functioneaza la parametrii normali in IE (Bill, pac u aghen).
idei sunt, materiale sunt, asa ca imediat ce voi rezolva aceste mici inconveninte, voi arunca pe tzeava podcastul curtezanei si al Kolonelului, plus alte materiale…
 
da, exista anumite limitari ce ma fac sa bat pasul pe loc, ori asta ma scoate din sarite.
cineva imi recomanda sa-mi fac show-ul pe un .ro, insa intentia mea, repet, e de a face ceva pentru WBN. de ce? pentru ca inca mai cred in el, chiar daca pe blogul micii comunitati , nu s-a mai postat nimic intrucat executivul nostru e un om ocupat (sper sa se auda si asta).
 
recunosc, fata de planurile mele, suntem mult in urma. si nu ma refer la WBN doar. un exemplu e rubrica de recomandari, ultimul post fiind din 1 februarie. daca tot vrem sa facem reclama la roblogfest, de ce nu se face un banner, intr-un spatiu dedicat acestor chestiuni de promovare?
 
de ce-mi bat capul cu d’astea si nu-mi vad eu de ale mele?
habar n-am…
Acest articol a fost publicat în 17 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)