Forta Feedback-ului…

 raman la parerea ca-i mai greu cu feedback -ul.
de ce?
 
problema cu scriptul
aseara (in fapt, alaltaseara, ca deja e "maine") am dat de aceeasi eroare semnalata de poesis.azi (ieri vorbesc cu cei de la weblog, trimit printscreen, da’ incercand sa dau detalii am ramas cu impresia ca vorbesc de unul singur.
voi renunta la astfel de practici, clar!
 
s-a intors Subiectiv
pe Recomandari. n-a fost in Tanganika, a avut treaba. las’ ca-i bine!…
am vrut sa-i semnalez faptul ca noua insemnare nu i-a aparut in casuta de Blog Talk. am renuntat. ba nu, acum vad ca a aparut, deci e ok!
se pare ca pana acum am inteles gresit totul. am crezut ca rubrica "recomandari" va "recomanda" bloguri weblog.ro, va incuraja noii bloggeri veniti aici, bla, bla, bla. am inteles prost, deci, de-acum nu-mi mai omor neuronii incercand sa inteleg. voi lua totul asa cum e.
 
Of-uri
fiecare avem un of. e normal.
si pentru ca tot vorbesc de feedback, constat ca Antonio este mai ingrijorat de insemnarile lui Ovidiu Bufnila, decat de ce incearca altii sa faca.
n-am nimic cu Ovidiu, nici cu Forta Strategiei sale.
insa, ce-ar fi trebuit Antonio sa stie, este poate faptul ca Ovidiu facuse un amabil gest, ca raspuns la reactia protestatara a unor bloguri ce faceau referire la noianul de insemnari din prima pagina cu Andreea, Geta, Veta, Marieta, Antoaneta si alte cateva nume de tineri impuscati in cap.
ajungeai pe weblog.ro, vedeai numai impuscati in cap. pac pac!
"ce ma fac daca vreau sa fac o referinta la unul din posturile tale ?" intreaba Antonio. drept urmare, Ovidiu promite sa nu mai stearga nici un post. AMIN!
e posibil ca serialul Forta Strategiei sa ajunga in rubrica lui Subiectiv?  habar n-am. dar sunt convins ca diddle, maddish, si altii de pe aici, si nu numai de-aici, ar face un party mai ceva ca-n ziua aparitiei chestiei aleia de-i spunem "revista WBN"… asta e, m-am scapat… dar poate asa afla si Antonio ca pe weblog altii incearca Forta Feedback-ului, care, ce-i drept, nu-i asa de importanta ca Forta Strategiei.
(Ovidiule, chiar n-am nimic cu tine si Forta Strategiei tale)
de ce zic asta?
pentru ca daca-n cazul Podcast Show-ului am avut un "foarte tare. felicitari" din partea lui Antonio, de asta data n-a mai zis nimic. nu-i nimic, au zis altii… si din weblog.ro si din afara. acestora le voi multumi oficial, in numele celor care au facut posibil acest imposibil vis, si-n numele celor care se vor alatura echipei.
 
foarte adevarat, avem rubrica pe prima pagina.
Adi (programatorul weblog din spusele lui Subiectiv) a fost prompt. a constatat miscarea, a actionat. multumiri!
dar daca pleca si WBN-ul in vacanta in Tanganika?
exista o solutie: lasam o insemnare Roblogfest, iar 2 saptamani n-o fi bai, nu se sesizeaza nimeni…
 
din cate mi s-a spus exista un plan de dezvoltare. mie imi pare tare lent acest proces. fapt pentru care recomand un antrenament cu Ovidiu, in speranta ca prin Forta Strategiei se va intui o farama din Forta Feedback-ului ce rezulta din Forta "Vrutului".
 
am obosit sa pozez in critic, in nemultumit, in "gura mare", asta in timp ce incerc sa fac ceva, laolalta cu alti webloggeri, independent de planul de dezvoltare al weblog.ro.
am obosit sa astept si sa aud promisiuni, cand este clar ca Forta "Vrutului" face orice lucru posibil.
am obosit.
pur si simplu.
 
asa ca anunt WBN-istii ca accept ideea .ro, chiar daca am fost cel de-a scos-o din discutia trecuta. (vezi, dom’ Kolonel? Forta Razgandeanului e la mine, nu la tine!). asta pentru ca acum cred ca Forta Feedbackului ramane suspendata intre Forta "Vrutului" si Forta Strategiei.
 
stabiliti data si ora urmatoarei conferinte!
JJ ma va suna cu taxa inversa in Tanganika.
contrasens e in vacanta!  
Acest articol a fost publicat în 17 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)